1 Mart Pazar 10.45'te: GÜNERİ CIVAOĞLU İLE   ŞEFFAF ODA

1 Mart Pazar 10.45'te: GÜNERİ CIVAOĞLU İLE ŞEFFAF ODA

“Gözü Yaşlı Hocalım Sergisi” Bağlamında Türkiye’ye Gelen Dünyaca Ünlü İtalyan Tenor Alessandro Safina, ENBE Orkestrası Kurucusu Usta Sanatçı Behzat Gerçeker, Serginin Ve Anma Etkinliğinin Proje Koordinatörü Meryem Azizli, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Azerbaycan’ın Eurovision Temsilcisi Dilara Kazimova ve O Ses Türkiye Birincisi Elnur Hüseynov Şeffaf Oda’da...

 

 

YAYIN TARİHİ: 1 Mart Pazar 

YAYIN SAATİ : 10.45

 

Ekranlarda bir Pazar klasiği haline gelen usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu’nun sunduğu Şeffaf Oda TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

 

Azerbaycan Özel Şeffaf Oda’da sanatın diliyle evrensel mesajlar yer alıyor.

 

Güneri Cıvaoğlu İle Şeffaf Oda’ya 1 Mart Pazar günü; “Gözü Yaşlı Hocalım Sergisi” bağlamında Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü İtalyan tenor Alessandro Safina, ENBE Orkestrası kurucusu usta sanatçı Behzat Gerçeker, serginin ve anma etkinliğinin Proje Koordinatörü Meryem Azizli, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Azerbaycan’ın Eurovision temsilcisi Dilara Kazimova ve O Ses Türkiye birincisi Elnur Hüseynov konuk oluyor. 

 

Güneri Cıvaoğlu soruyor, konuklar tüm samimiyetleriyle yanıtlıyor.Keyifli ve samimi bir sohbet için 1 Mart Pazar günü TV8 ekranından ayrılmayın.

 

 

Güncelleme: 27/02/2015 10:44:31
`