15 Ekim Perşembe / 20.00: Maral: En Güzel Hikayem

15 Ekim Perşembe / 20.00: Maral: En Güzel Hikayem

GİTMEK Mİ, KALMAK MI? Maral: En Güzel Hikayem Yeni Bölüm 15 Ekim Perşembe TV8’de!

Yayın Tarihi : 15 Ekim Perşembe

Yayın Saati  : 20.00

 

Yönetmen   : Bahadır İnce 

Yapımcı      : Arzu Eğmir

Senarist    : Gökhan Horzum

Görüntü Yönetmeni: Hakan Okumuş

Müzik : Cem Tuncer

Oyuncular : Hazal Kaya (Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Murat Aygen (Hakan), Reha Özcan (Halis), İpek Bilgin (Canan),  Can Nergis ( Yiğit), Gümeç Alpay (Aslı), Cankat Aydos (Tahsin), Elvan Boran  (Nilüfer), 

 

15.Bölüm 

Maral, Sarp’a bir araya gelmelerinin mümkün olmadığını göstermeye çalışırken hiç istemediği bir yola girmiştir. Yiğit’le evlenecektir… Her yerde karşısına çıkan Sarp’a arkadaş kalmalarının en doğrusu olduğunu söyler ama bunun ne kadar zor olacağından habersizdir. Sarp içi acıyarak da olsa Maral’ın teklifini kabul etmek zorunda kalır. Çünkü ona eski Sarp olmadığını gösterip, güvenini yeniden kazanmak zorundadır. 

 

Yiğit’in evlilik konusunda aceleci tavırları Maral’ı huzursuz etmeye başlar. Bu sırada Canan, Maral’a büyük bir teklifle gelir. Ünlü bir tasarımcı olan Şehnaz, Maral’ın tasarımlarını görmek istemiştir. Çizimleri beğendiği takdirde Maral’ı Fransa’ya götürecektir. Maral kaçırılmayacak bu fırsatı değerlendirme kararı alır. Böylece her şeyi geride bırakıp, yeni bir hayata başlayabilecektir. Fakat bu konuda kendisine destek olacağını sandığı kişi, düşündüğü kişi olmayacaktır.

Güncelleme: 13/10/2015 15:09:44
`