26 OCAK PAZARTESİ - 20.00: O SES TÜRKİYE (YENİ BÖLÜM)

26 OCAK PAZARTESİ - 20.00: O SES TÜRKİYE (YENİ BÖLÜM)

O Ses Türkiye “Bire bir” etabında son eleme! Çapraz Eşleşmeye kimler kalacak? Kimler Elenecek?

YAYIN TARİHİ : 26 OCAK Pazartesi  

YAYIN SAATİ : 20.00

 

O SES TÜRKİYE’ de jüriler; Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Türkiye’de ilk defa tek koltukta ve tek butonu yöneten iki jüri üyesi esprisiyle Mazhar Alanson ve Özkan Uğur, takımlarındaki yarışmacıların birebir performanslarını değerlendirecek, farklı iki şarkıyı seslendiren yarışmacılar içinden eleme yapmak zorunda kalacak. Bu gecenin sonunda jüri üyeleri takımlarının en son halini oluşturmuş olacak. Zorlu seçimler sırasında yaşanan keyifli diyaloglar geceye damgasını vuracak.

 

Birebir performanslar için son elemenin yapılacağı O SES TÜRKİYE ‘de geçen hafta; Ebru Gündeş’in takımında yer alan Elnur Huseynov ve Şermin Özlem Turhan'ın bire bir düellosu programa damgasını vurdu. Muhteşem bir performans sergileyen yarışmacılar arasından Ebru Gündeş’in tercihi ise Elnur Huseynov’ dan yana oldu.

 

O SES TÜRKİYE’ de bu hafta ise; yine iddialı sesler yarışacak. Birebir performansların sonuna gelinen programda, takımlarda kalmayı başaran yarışmacılar çapraz eşleme için mücadele edecek.O Ses Türkiye Pazartesi, Salı ve Çarşamba TV8 ekranlarında…

Güncelleme: 23/01/2015 16:36:35
`