3 NİSAN CUMA / 20.00: İşte Benim Stilim Büyük Final

İşte Benim Stilim’de Büyük Final Gecesi Bu Kez Konsept:İşte Benim Stilim Gala Gecesi! Sürprizlerle Dolu Büyük Final Gecesinin Konuk Jüri Üyesi Bengü...

YAYIN TARİHİ : 3 Nisan Cuma

YAYIN SAATİ  : 20.00

 

“İşte Benim Stilim” Büyük Final ile bu hafta birincisini belirliyor. Birincinin belli olacağı büyük final gecesinde TV8 izleyicileri yeni yarışmacıları da tanıyacak.

 

İşte Benim Stilim Büyük Final’de; İvana Sert sergilediği “Material” dansıyla geceye renk katacak.İşte Benim Stilim’in bu hafta yapılacak “Büyük Final” gecesinin konuk jüri üyesi; Bengü...

 

Bengü, şıklığı ve yorumları ile programa renk katarken, seslendirdiği şarkıları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Büyük Final gecesinde birinci olmak için mücadele eden, yarışmacılar, gecenin konsepti olan “İşte Benim Stilim Gala Gecesi” konsepti ile jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarışacak, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşanacak. 

 

Final gecesinde birinciliğe ve hayallerine kavuşan isim kim olacak?“İşte Benim Stilim Büyük Final” Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le 3 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de TV8 ekranlarında.

Güncelleme: 03/04/2015 09:13:12
`