13 Ocak Salı - Fatma Erdoğan'ın Fırında Balık Tarifi

13 Ocak Salı - Fatma Erdoğan'ın Fırında Balık Tarifi

Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu üstlendiği, Arda Türkmen ve Emel Başdoğan'ın jüriliğini yaptığı ekranların en tatlı yarışma programı 'Ver Fırına'da çıkan tatlıların tariflerini artık TV8 web sitesinde bulabilirsiniz!

FIRINDA BALIK

 

MALZEMELER;

1 DENİZ LEVREGİ

1 ADET DEFNE YAPRAGİ

2 ADET LİMON

TUZ

KARABİBER

1 ADET KİRMİZİ BİBER (KÖZLENECEK BİBER)

2 PAZİ YAPRAGİ

1 DEMET ROKA

1 ADET KİRMİZİ SOGAN

ZEYTİNYAGİ

1ADET BALİK TABAGİ

YAGLİ PİSİRME KAGİDİ

 

YAPILIŞI; 

BALİGİN İCİNE LİMON, TUZ, KARABİBER VE KİRMİZİ BİBER KONULUR.( KİRMİZİ BİBERLERİ DÖRDE BÖL, BALİGİN İCİNE KOYARKEN) BALİK PAZİ YAPRAGİNA SARİLİR.(PAZİ YAPRAKLARİNİ KAYNAMİS SUYA BATİR CİKAR)TEPSİYE YAGLİ KAGİT SERİLİR BALİK USTUNE KONUR.  200C DE 45-50DK PİSİRİLİR. 

 

BALİK TABAGİNA ALİNİR, ROKA LİMON VE SOGANLA SÜSLENİR.

Güncelleme: 14/01/2015 15:13:04
×
Son gelişmelerden anlık haberdar olabilirsiniz.

Tv8.com.tr Bildirim ile, web sitesine girmeden de haberleri takip edebilirsiniz.