13 OCAK SALI - İlhan Çapan'ın Levrek Buğulama Tarifi

13 OCAK SALI - İlhan Çapan'ın Levrek Buğulama Tarifi

Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu üstlendiği, Arda Türkmen ve Emel Başdoğan'ın jüriliğini yaptığı ekranların en tatlı yarışma programı 'Ver Fırına'da çıkan tatlıların ve yemeklerin tariflerini artık TV8 web sitesinde bulabilirsiniz!

LEVREK BUĞULAMA

 

MALZEMELER;

2 ADET LEVREK

2 ADET KÜÇÜK KREMA

100 GR TEREYAĞI

100 GR UN

150 GR MANTAR

3 ADET YEŞİL BİBER

2 ADET DOMATES

3 ADET LİMON

3 ADET DEFNE YAPRAĞI

ÇERİ DOMATES

ROKA

DEREOTU

TANE KARABİBER

 

YAPILIŞI;

LEVREKLERİ ÇİZEREK SIVI YAĞ İLE YAĞLAYIN VE TUZLAYIN. KREMALARINIZI EKLEYİN. TEREYAĞINI PARÇALAR HALİNDE İLAVE EDİN. BİBER VE MANTARLARI DOĞRAYARAK ÜZERİNE SERPİŞTİRİN. DOMATES VE LİMONLARI JÜLYEN DOĞRAYIP BALIKLARIN ÜZERİNE YERLEŞTİRİN. 

 

DEFNE YAPRAKLARINI VE TANE KARABİBERİ DE İLAVE ETTİKTEN SONRA BALIKLARINIZI ALÜMİNYUM FOLYO İLE İYİCE KAPATIN. 200 DERECELİK FIRINDA 25 DAKİKA PİŞİRİN. ÇERİ DOMATES, ROKA VE DEREOTU İLE SERVİS EDİN.

Güncelleme: 14/01/2015 16:06:31
×
Son gelişmelerden anlık haberdar olabilirsiniz.

Tv8.com.tr Bildirim ile, web sitesine girmeden de haberleri takip edebilirsiniz.