Canlı Yayın

Your browser doesn’t support HTML5 video

Acun Ilıcalı sürprizi açıklamıştı! Sema'dan dikkat çeken yorum geldi

Acun Ilıcalı, Survivor'ın unutulmayan yarışmacılarını 4 günlüğüne yeniden adaya götüreceğini açıkladı. Sürpriz karar sonrası Survivor'da kimler yarışacak sorusunun yanıtı merak ediliyordu.

Acun Ilıcalı, Survivor'a gidecek yarışmacılardan üçünün adını açıkladı. Bu isimler Adem Kılıççı, Ogeday ve Nagihan Karadere... Öte yandan eski Survivor yarışmacısı ve Survivor Panorama yorumcusu Sema Aydemir ise adaya götürülmeyecek isimler arasında yer alıyor. Bu konu, Survivor Panorama'da yeniden gündeme getirilirken, Sema'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Sema Aydemir: Seda'nın da Acun abinin de dediği ve düşündüğü gibi. Ben oradayken düşünüyorum. Mesela senin annen teyzen gelmişti. Ben de çok istemiştim ALi'yi getirmeyi. Ali gelseydi, belki çok farklı kafada hareket ederdim. Şimdi bakıyorum gerçekten öyle. Biz yarışacak mıyız orası da ayrı bi konu. Ben All Star'sam, Seda da All Star ise nasıl olacak bu iş? 

Hakan Hatipoğlu: Sen oraya gidersen, Seda'nın arkadaşları önünde avantaj yaşayacağını düşündüğü için Acun abi. Sen burada elinden geldiğince objektif oluyorsun. Bazen Seda'yı övüyorsun, bazen yeriyorsun. Sizin orada buluşmanız haksızlık olabilir.