Canlı Yayın

Your browser doesn’t support HTML5 video

Dokunulmazlıklar ve konseylerle ilgili ilginç ihtimal

Hakan Hatipoğlu, Survivor'ın yeni döneminde dokunulmazlık oyunlarının ve eleme konseylerinin nasıl olabileceğine dair ilginç teorisini canlı yayında anlattı.


İşte Hakan Hatipoğlu'nun Survivor Barış ve dokunulmazlıklar ilgili yorumu:

Barış gibi SMS'i kuvvetli birini takımın alırken düşüneceksin. Şu an bence SMS'i halen kuvvetli. Kredisi devam ediyor. 7 hafta birinci oldu tekrar birinci olur. Sen 3 aday çıkardın. Bu arada aday sistemini bilmiyorum, 3 aday çıkacak diye biliyorum. 3 dokunulmazlık oynanacak, 3 aday çıkacak bence. 3 dokunulmazlığı da kırmızı takım kaybetti diyelim. Barış'a aday yazdılar, Berkan'ı aday yazdılar, Yunus Emre'yi aday yazdılar. Eleme Yunus Emre ile Berkan arasında oluyor. 

Dediğim gibi Barış 1-2 hafta daha gidecek belli ki. Onun yanına da 2 aday çıkmış olacak. Kırmızı takım için kötü oldu diyorum ama mavi takım için de kötü oluyor. Çünkü kırmızı takım 2 dokunulmazlık kazansa, karşı taraftan 2 ismi yaz, kendinden de Barış'a yaz, hop karşı takımdan bir kişi gitti. Aslında böyle bir avantaj da var, düşününce aklıma geldi. Bu haftayı Barış ile atlattın. Böyle bir şey olursa haftaya Barış kıymetli oldu.