Canlı Yayın

Your browser doesn’t support HTML5 video

O soruyu çok net cevapladı: Bu gidişle Survivor'da şampiyon olamazlar

Survivor Panorama'da Atakan'ın psikolojik durumu ve performansı gündeme getirildi. Hakan Hatipoğlu, İhsan Tarkan'a Atakan ile ilgili dikkat çeken 2 soru yöneltti. İhsan Tarkan'ın bu sorulara verdiği cevaplar ise dikkat çekiciydi.

Hakan Hatipoğlu: Hikmet'in sürekli Atakan'ı seçmesi, bir de üzerine yenmesi Atakan'ı psikolojik olarak rahatsaız ediyor mudur?

İhsan Tarkan: Bu herkesi rahatsız eder... Düşünsene sen Survivor'dasın, karşıda rakip gördüğün biri var seni seçiyor ve devamlı yeniliyorsun. Çok rahatsız olursun bundan, çok doğal.

Hakan Hatipoğlu: Bu durum, kendi benchi ve karşı tarafla yaşadığı problemlere neden oluyor mudur?

İhsan Tarkan: Her şekilde stres yaratıyordur. Atakan ile Yusuf'un yapması gereken şey artık çıkıp oyun kazanmak, Hikmet'i de yenmek. Dün akşama bakıyoruz birisi 2'de 0 yaptı diğeri 3'te 0. Şimdi bu çocuklar şampiyon olur olmazı konuşurken, üzerine Yusuf'un şu olayları, Atakan'ın hareketleri... Haklı olduğu durumlar var yok değil, çıkıp o oyuna kazanacak. 3'te sıfırla olmaz bu. Sonra Kıbrıs'a gideyim şampiyon olayım... Kolay şeyler değil. En sonunda şöyle bir şey oluyor. Bu çocuk hak etti mi etmedi mi? Biraz da ortaya performans koymak gerekiyor. Dün akşam bakıyorum tek oyun kaznan erkek Emre, Emre dışında hiçbir erkek kazanamamış ve oyun 10-9...