Hafta İçi Her Gün /19.00: Aşkların En Güzeli (Yeni)

“Aşkların En Güzeli” 19 Ekim Pazartesi ilk bölümü ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Yayın Tarihi : 19 Ekim Pazartesi / Hafta İçi Her Gün 
Yayın Saati  : 19.00

 

Yapım: Düş Gezginleri

Oyuncular: Hakan Latifoğlu, Cemre Burcu Tosun, Ümit Beste Kargın, Ayberk Yılmaz, Cüneyt Mete, Şahin Ergüney, Ebru Nil Aydın Aktemur, , Gülizar Oltulu, Serkan Ekşioğlu, Pelin Dikmenoğlu, Münir Canar, Ebru Uysal, Özlem Danacı, Ezgi Aytaç, Deniz Demirel, Serkan Melikoğlu, Burçin Sezen Kılıç, Elif Yoldaş.

 

1.Bölüm Özet

Arkalarında bir sır bırakarak, Adana’dan Ankara’ya göç eden, dört çocuklu Güneş ailesi, kaderin onlara hazırladığı sürprizlerden habersiz, yeni evlerine taşınma telaşı içindedirler. Anne Leman, kocası Mansur’un akrabası Zümrüt’ün evine taşınmaktan dolayı tatsızdır. Zengin ve havalı bir kadın olan ve şık bir butik işleten Zümrüt’le yıldızları hiç barışmamıştır. Leman Zümrüt’ün bu durumu hep başlarına kakacağından emindir. Zümrüt ise Güneş Ailesi’ne bu zorlu günlerinde her türlü desteği vermeye hazır görünmektedir.

 

Ankara’da Güneş Ailesi’ni bekleyen maceralar, evin küçük kızı Zeyno’nun geçirdiği kazayla birlikte başlar. Bu kaza sonucunda Zeyno’nun, genç ve yakışıklı avukat Fırat’la yolları kesişir. Zeyno daha ilk görüşte Fırat’tan etkilenir, Fırat da ondan. Ancak ailenin kazayı öğrenmesi, ortalığın karışmasına sebep olacaktır.

Güncelleme: 20/10/2015 10:36:10
`