31 Ocak Cumartesi 20.00'de BU TARZ BENİM ELEME GECESİ

31 Ocak Cumartesi 20.00'de BU TARZ BENİM ELEME GECESİ

Bu Tarz Benim'de Cumartesi Gecesi Eleme Heyecanı! Bu Kez Konsept: 80'ler!

 

 

YAYIN TARİHİ : 31 Ocak Cumartesi

YAYIN SAATİ  : 20.00  

 

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert 80’lerin figürleriyle yaptığı dans gösterisiyle geceye damgasını vuracak, Ümit Besen, Seyyal Taner, Coşkun Sabah 80'lerin unutulmaz şarkılarını seslendirecek. 

 

Programın bu hafta sonu yapılacak eleme gecesinin konuk jüri üyeleri,“Yapışık Kardeşler” filminin yönetmeni, başrol oyuncusu ve sunuculuğuyla ekranlara damgasını vuran İlker Ayrık ile yine filmin başrol oyuncusu Hakan Bulut. 

 

Programda ayrıca; şarkıları ile yıllarca dillerden düşmeyen Ümit Besen, Seyyal Taner, Coşkun Sabah seslendirecekleri 80’ler şarkıları ile programa renk katacak.

 

12 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yapacaklar.  Gecenin konsepti ise “80’ler”. Hem jüri üyeleri hem de yarışmacılar 80’lerin kıyafetlerini giyecek, birbirinden renkli görüntülerin yer alacağı programda eğlenceli dakikalar yaşanacak. 

 

Eleme gecesinde yarışmaya ve hayallerine veda eden isimin kim olacağı ise büyük merak konusu. 

 

“Bu Tarz Benim Eleme Heyecanı” Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le 31 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00'de TV8 ekranlarında.

 

 

 

Güncelleme: 28/01/2015 14:51:06
`