13 OCAK SALI - Hüseyin Oğuzhan Başak'ın Balık Buğulama Tarifi

13 OCAK SALI - Hüseyin Oğuzhan Başak'ın Balık Buğulama Tarifi

Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu üstlendiği, Arda Türkmen ve Emel Başdoğan'ın jüriliğini yaptığı ekranların en tatlı yarışma programı 'Ver Fırına'da çıkan tatlıların ve yemeklerin tariflerini artık TV8 web sitesinde bulabilirsiniz!

BALIK BUĞULAMA

2 ADET LEVREK 

YARIM DEMET MAYDONOZ 

1 ADET LIMON

250 GR MANTAR

1 ADET PATETES

1 ADET SIVRI BIBER

2 ADET DOMETES

2 ADET HAVUÇ

2 ADET KURU SOĞAN 

5 ADET DEFE YAPRAĞI

1 BAŞ SARMISAK

1 KURU ACI BIBER 

ZEYTIN YAĞI 

KARABIBER

TUZ

BALIK GÜVECI

 

YAPILIŞI;

BALIKLARIN IÇINI TEMIZLEDIKTEN SONRA LIMON DILIMI, MAYDONOZ VE SUYU KOYALIM.SEBZELERI KÜP ŞEKLINDE DOĞRAYIN VE BALIKLARIN ÜZERINE KOYUN. SOĞAN VE BIBERI DE ILAVE ETTIKTEN SONRA DEFNE YAPRAKLARINI DA ILAVE EDIN VE ÜZERINE YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTINYAĞI GEZDIRIP 200 DERECELIK FIRINDA YAKLAŞIK 30 DAKIKA PIŞIRIN.

Güncelleme: 14/01/2015 16:00:35
×
Son gelişmelerden anlık haberdar olabilirsiniz.

Tv8.com.tr Bildirim ile, web sitesine girmeden de haberleri takip edebilirsiniz.