
Survivor iletişim ödülünü kazanan gönüllüler takımı, yakınlarıyla görüşmenin mutluluğunu yaşadı. Survivor Evrim Keklik de, 3 yakın arkadaşıyla kahkaha dolu anların yaşandığı bir diyalog gerçekleştirdi. Evrim'e arkadaşı Fulya'dan 'Çok konuşuyorsun, biraz az konuş' tavsiyesi geldi.
Survivor Evrim, arkadaşlarına parkurların uzunluğundan dert yanarken, şu sıralar çok zorlandığını söyledi. Evrim'in bir arkadaşı Fulya ise 'Çok konuşuyorsun biraz az konuş' tavsiyesinde bulunurken, takım arkadaşlarından alkış sesleri yükseldi.
27/05/2020Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için tanımlama bilgileri kullanılmaktadır.Bu siteye giriş yaparak tanımlama bilgileri kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için


















