Kagawa'nın güldüren 'hamam' anısı

Kagawa'nın güldüren 'hamam' anısı

Beşiktaş'ın Japon futbolcusu Shinji Kagawa, kulüp dergisine verdiği röportajda İstanbul'da yaşadığı komik hamam anısını anlattı.

Devre arasında Borussia Dortmund'dan kiralanan Shinji Kagawa, Türkiye'deki ilk günlerinde yaşadığı bir hamam anısını anlattı. Kulüp dergisine verdiği röportajda gezmeyi çok sevdiğini belirten Japon futbolcu, “Boş zamanlarımda genellikle alışverişe gitmeyi çok seviyorum, gezmeyi de aynı şekilde. Ama bunların dışında en çok hem kaldığım otelde hem diğer yerlerde hamama gitmeyi çok seviyorum. Hatta son zamanda başımdan geçen komik bir anım oldu. Gittiğim bir hamamda, beni tanımayan benim de tabii ki tanımadığım bir Türk, “Sen Japon musun?” diye sordu. Daha evvel de söylediğim gibi sadece “Japon’um” demem bile, onun kafasında çok çalışkan, çok ciddi olduğum fikrini uyandırdı ve bunları ondan duymak çok mutlu etti beni. En önemlisi, o hamamda karşılaştığım kişi “Son zamanlarda Beşiktaş’a Japon bir futbolcu geldi, sen biliyor musun?” diye sordu. “İyi bir oyuncuya benziyor” diye cevap verdim ve konuyu öyle kapattık. Hamamdan ayrılırken en son dayanamadım ve “Az evvel bahsettiğin o futbolcu benim” dedim (gülüşmeler).” şeklinde bu komik anıyı aktardı.

Siyah Beyazlılar'ın 29 yaşındaki futbolcusu, "Bu kadar köklü tarihi olan bir kulüpte ilk Japon futbolcu olmak, kesinlikle çok mutluluk verici bir his. Umuyorum ki bundan sonraki süreçte daha fazla Japon futbolcu buraya gelir" diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme: 02/03/2019 10:01:16
`